Satelitske antene

total_setVrsimo prodaju, montazu i odrzavanje  TOTAL TV sistema kao ovlasteni distributer SBB-a (licenca broj 3090/420).

  • Cena kompletne usluge ugradnje sa svom neophodnom opremom iznosi 4.000 dinara, uz gratis period mesec dana za sve kanale. Navedena cena vazi za ugradnju na teritoriji grada, za prigradska mesta (sela) se naplacuju troskovi dolaska u zavisnosti od udaljenosti od SM.
  • Cena TOTALTV risivera (bez antene i ugradnje)  2.400 dinara uz gratis period mesec dana za sve kanale

Svi korisnici dobijaju HD risiverkao osnovni

Usmeravanje antene se vrsi na satelit Eutelsat 16A 16.0°E uz TotalTV kanale dobijate i oko 200 FTA programa sa satelita Hot Bird 13A 13.0°E

Korisnik potpisuje ugovor na dve godine , te opremu dobija na koriscenje. Ukoliko zelite postoji mogucnost kupovine kompletne opreme u valasnistvo.

Mogucnost ugradnje TotalTV na vise TV-a u sklopu stabmenog objekta 1+3. Za ovu opciju je neophodno da svi risiveri budu priljuceni na telefonsku liniju korisnika zbog CallBack funkcije. U ovoj varijati svi korsinicu mogu da prate razlicite kanale u isto vreme, Cena preplate za dodatne risivere je 350.- mesecno.

Ukoliko zelite preko TOTALTV-a mozete koristiti i internet brzine do 16Mbit/s po veoma povoljnoj ceni od 1.200 dianra mesecno.

AKCIJA – preporucite korisnika i ostvarite mesec dana besplatnog koriscenja TotalTV paketa. Ako preporucite Vasem poznaniku TotalTV ostvarujete pravo na mesec dana besplatnog koristenja. Za vise informacija molimo da nas kontaktirate

Horizontalfadebw

vl1200U ponudi imamo bezicne AV sendere PHILIPS VL 1200  koji omogucavaju “kloniranje” TotalTV signala na TV u drugoj prostoriji. Pri tome mozete nesmetano koristiti totalov daljinski za menjanje program isl. Ovaj uredjaj bezicnim putem prebacuje audio i video signal te vraca signal daljiskog. Uredjaj se moze koristiti na bilo kom TV-u ili sat. risiveru jer kao izlaze ima scart. Dodatna prednost je mogucnost prikljucenja 3 uredjaja u sender DVD, CAM isl. Za vise informacija molimo da nas kontaktirate.

 

Horizontalfadebw

 dbProfesionalna montaza satelitskih antena za pracenje digitalnih TV kanala uz koriscenje najkvalitetnije opreme.

Terenska ekipa dolazi na lice mesta u zakazano vreme sa kompletnom profesionalnom opremom za montazu i usmeravanje. Radimo po sistemu “Kljuc u ruke” za fiksne satelitske antene, antenski sistem sa rucnim pozicioneranjem i motorni sistemi za zahtevne korisnike.

 

Horizontalfadebw

xbmc_logoVrsimo instalciju i podesavanje  multimedijalnog software-a XBMC (X-BOX Media Centar) koji omogucuje online gledanje filmova, naucnih emisija, sportskog programa, edukativnih sadrzaja, naucnih programa kao i programa za odrasle.  Program ne zahteva antenu vec samo internet konekciju.

 Za vise informacija molimo da nas kontaktirate

Comments are closed.