OFIX program

SWISSMADE  software

OFIX4

Najjeftiniji knjigovodstveni program na trzistu ! 

ACCESS knjigovodstveni program OFIX

U ponudi imamo 2 razlicite verzije programa :

_____________________________________________________________________________________________

 • OFIX STANDARD   – objedinjuje sve segmente administrativnog poslovanja od izdavanja racuna do evidencije stanja lagera, prodate kolicine, obracun dugovanja i potrazivanje ,automaski kreirani izvestaji (na jedan klik) uz veliki broj dodatnih opcija kao sto su kalkulacije, stampa uplatnica isl. Program automatski unosi sve podatke o artiklu nakon unosa sifre artikla u racun (slicno fiskalnoj kasi)
  > Cena za licenciranje €80 u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate
  DOWNLOAD

_____________________________________________________________________________________________

 • OFIX RABAT  identican standardnoj verziji uz dodatak mogucnosti davanja rabata po stavkama na racunu. Ova verzija je prilagodjena firmama koje imaju potrebu za davanje rabata pojedinacno po stavkama artikala.
  > Cena za licenciranje €160.- u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate
  DOWNLOAD

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Za vise informacija molimo da nas kontaktirate

O programu:

Jezgro nove verzije 2.0 je nastalo u Svajcarskoj gde smo boravili na usavrsavnju od 2005 godine kao strucni saradnik firme KAST AG za koju i danas radimo, u mestu Stein am Rhein, te je njegovo sluzbeno koriscenje u Svajcarskoj odobrio nadlezni poreski organ kantona Turgau Program je prilagodjen domacem trzistu i kompletan na srpskom jeziku.

OFIX je Microsoft Access Baza podataka optimizovan za rad pod Access-om 2007 ili novijim. Ukoliko nemate instaliran Access mozete koristiti besplatnu platformu Access Runtime 2007-2010. Program je namenjen za izdavanje racuna, predracuna, evidenciju stanja lagera , dugovanja , potrazivanja, te kompletnu evidenciju i uvid u poslovanje. Jednostavna upotreba, besplatna tehnicka podrska za sve licencirane korisnike kao i povoljna cena je ono sto program izdvaja od konkurentskih proizvoda koji su najcesce prekomplikovani i preskupi za prosecnog kokrisnika.

Program se licencira jednokratnom uplatom iznosa. Za OFIX se ne placa preplata niti bilo kakvi naknadni troskovi odrzavanja, iznajmljivanja isl i moze se koristit na ne ogranicenom broju racunara firme.

______________________________________________________________

Ako ste zainteresovani za distribuciju programa OFIX, provizija je 10-30%.
Vase predloge i pitanja mozete poslati preko online forme

Svi zainteresovani mogu sa stranice za Download besplatno skinuti i isprobati program pre kupovine.

Licenciranim korisnicima pruzamo besplatnu tehnicku podrsku i putem daljinskog pristupa Vasem racunaru.

Ko moze da koristi OFIX ?
Program je predvidjen za koriscenje u:

 • Veleprodajama
 • Maloprodajama
 • Magacinima
 • SZR i trgovinskim radnjama koje se bave prodajom robe i usluga,
 • Ostali privredni subjekti koji imaju potrebu za izdavanjem racuna, garancija, evidentiranje kupaca, dobavljaca, finansijskog stanja, robe…

Ukoliko Vam program odgovara uputstvo za placanje mozete videti OVDE.

Vise tehnickih podataka o programu>>>

Comments are closed.